Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про «Велике будівництво» в Скадовському районі

Дата: 10.08.2020 16:22
Кількість переглядів: 510

Фото без опису    В рамках національної програми «Велике будівництво» в Скадовському районі реалізується проект «Реконструкції частини будівлі з прибудовою приймального відділення (екстреної медичної допомоги) опорного закладу Скадовської центральної районної лікарні по вул. Шмідта, 24, м. Скадовськ Херсонської області».

За результатами тендерної процедури обрана підрядна організація для проведення будівельних робіт ПрАТ «ПМК – 132» (м. Гола Пристань).

Загальна площа будівництва приймального відділення складає – 508 кв.м.

Перед початком будівництва голова Скадовської районної державної адміністрації С. Покутня  провела робочу нараду з головним лікарем КНП «Скадовська ЦРЛ»               К. Руденко та представниками підрядної організації, де повідомила, що сьогодні завдяки національній програмі «Велике будівництво» у нас є можливість не просто збудувати щось нове, а реально покращити життя мешканців району. Зробити державні послуги сучасними та максимально комфортними для людей. Проте зробити щось дійсно якісне неможливо самотужки. Переконана, що спільними зусиллями ми зробимо усе вчасно на найвищому рівні.

Фото без опису     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора