Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легалізація трудових відносин триває

Дата: 04.08.2020 16:32
Кількість переглядів: 389

Фото без опису          04 серпня 2020 року робочою групою з питань легалізації трудових відносин під головуванням заступника голови Скадовської районної державної адміністрації Валентини Головатої, на території Красненської сільської ради та смт Лазурне проведено черговий рейд, в ході якого здійснено обстеження 18 суб’єктів господарювання, які проводять свою діяльність на території даних рад.

 

        Найманих працівників без оформлення трудових відносин у відповідності до чинного законодавства не виявлено.

Звертаємо увагу!!!

Суб’єкти господарювання, які здійснюють торговельну діяльність, повинні надати покупцям повну інформацію як про товари, що продаються ними, так і про себе. Споживачі мають знати про якість і асортимент товарів. Цю та іншу інформацію вони можуть отримати з «Куточка покупця (споживача)».

В куточку покупця (споживача) в обов'язковому порядку розміщується інформація про найменування власника або уповноваженого ним органу, книга відгуків та пропозицій, адреси і номери телефонів органів, що забезпечують захист прав споживачів.
Інформація про підприємця чи юридичну особу. Достатньо вказати: «фізична особа - підприємець ПІБ» чи назву юридичної особи, як у реєстраційних документах. Можна також вкласти в куточок копію свідоцтва про державну реєстрацію чи виписку з Єдиного державного реєстру.

Відсутність куточка покупця (споживача) вважається порушенням правил торгівлі та надання послуг, за це передбачено адміністративний штраф від 17 до 170 гривень (ст. 155 КпАП). Якщо повторно протягом року виявлять це саме порушення - від 85 до 459 гривень.

Зверніть увагу, що усі документи в куточку покупця мають бути актуальними, тобто з урахуванням законодавчих змін. На практиці застарілі документи в куточку покупця – також привід для штрафу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора