Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легалізація трудових відносин

Дата: 03.08.2020 16:35
Кількість переглядів: 385

Фото без опису           03 серпня 2020 року робочою групою з питань легалізації трудових відносин під головуванням заступника голови Скадовської районної державної адміністрації Валентини Головатої за участю начальника Скадовського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Олександра Захарченка, проведено черговий рейд в ході якого здійснено обстеження 15 суб’єктів господарювання, які проводять свою діяльність на набережній та пляжній території смт. Лазурне.

               Найманих працівників без оформлення трудових відносин у відповідності до чинного законодавства не виявлено, але виявлено двох осіб пенсійного віку, які надають послуги без державної реєстрації як суб?єкта господарювання, а саме масажний кабінет та ігрові атракціони для дітей.

Під час проведення рейду співробітниками Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції Головного управління національної поліції в Херсонській області складено два протоколи по статті 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення  «Торгівля з рук у невстановлених місцях».

            Представниками Скадовського районного управління Держпродспоживслужби складено один  протокол на суб?єкта господарювання, який утримує кафе, за порушення вимог постанови Державного  санітарного  лікаря  від 02 червня  2020 року № 32.

В ході проведення обстежень проводиться інформаційно-роз?яснювальна робота з питань легалізації найманої праці.

           Робота в даному напрямку триває.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора