Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагальні питання розглянули сьогодні на позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації

Дата: 29.07.2020 15:21
Кількість переглядів: 487

Фото без опису         29 липня 2020 року о 8 годині 30 хв. районна державна адміністрація взяла участь у позачерговому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації

          На порядку денному засідання піднімалися такі актуальні питання:

1.Про оцінку епідемічної ситуації в області та наявність ознак для впровадження протиепідемічних заходів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641.

2.Про стан готовності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до літнього сезону 2020 року.

3.Про посилення роботи COVID- патрулів на території області. 

За інформацією в.о.головного Державного санітарного лікаря ХОНДУСЬ Олександра Леонідовича, відповідно до Постанови КМУ від 22 липня 2020 року № 641, епідемічна ситуація в Херсонській області відповідає «зеленому» рівню епідемічної небезпеки поширення COVID-19 .

Особливу увагу на засіданні регіональної комісії ТЕБ НС очільник області приділив питанню про стан готовності дитячих закладів оздоровлення та відпочинку до літнього сезону 2020 року. Аби оздоровлення дітей пройшло на належному рівні та з дотриманням Постанови КМУ від 20.05.2020 № 392 «Про запобігання поширенню на території України  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та розпоряджень головного Державного санітарного лікаря України, Юрій Гусєв надав головам районних державних адміністрацій та  відповідальним службам ряд доручень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора