Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Рейд робочої групи з контролю за використанням рекреаційних зон Скадовського району та острова Джарилгач

Дата: 21.07.2020 17:50
Кількість переглядів: 611

Фото без опису           21 липня 2020 року робочої групою з контролю за використанням рекреаційних зон Скадовського району та острова Джарилгач було здійснено рейд в ході якого обстежено  суб’єктів господарювання, які проводять свою господарську діяльність на закріплених ділянках пляжу м. Скадовська на підставі рішення виконавчого комітету Скадовської міської ради від 14 травня 2020 року № 111.

   Особисту увагу приділялося п. 3.7 рішення виконавчого комітету Скадовської міської ради заборонити комерційну діяльність на території пляжної зони м. Скадовська.

В ході перевірки були виявленні порушення приватними підприємцями та фізичними особами, за якими закріплена територія пляжної зони щодо вищезазначеного пункту.

Укладені договори між КП «Очисні споруди» Скадовської міської ради та приватними підприємцями та фізичними особами, за якими закріплена територія пляжної зони на ведення спільних дій з метою об’єднання своїх зусиль та майна для забезпечення благоустрою, раціонального використання, ліквідації хаотичних забудов, розміщення тимчасових споруд відповідно до вимог чинного законодавства, на землях частини центрального пляжу в місті Скадовську не забезпечують в повній мірі благоустрій рекреаційних зон.

До приватних підприємців та фізичних осіб, за якими закріплена територія пляжної зони, робочою групою було доведено до відома рішення виконавчого комітету Скадовської міської ради. Проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо ведення господарської діяльності суб’єктами господарювання на закріплених пляжних зонах м. Скадовська, посилення контролю за дотриманням санітарного стану на рекреаційних ділянках, а саме додаткове встановлення біотуалеттів та сміттєвих баків, дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів із недопущення розповсюдження COVID-19 на території закріпленої зони пляжу.

Фото без опису     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора