Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легалізація трудових відносин

Дата: 21.07.2020 16:32
Кількість переглядів: 696

Фото без опису         21 липня 2020 року робочими групами з питань легалізації трудових відносин, погашення заборгованості із виплати заробітної плати, дотримання мінімальних гарантій у сфері оплати праці та інших соціальних виплат проведено два рейди в ході яких обстежено 33 суб’єкта господарювання, які проводять свою діяльність на території міста Скадовськ та Приморської сільської ради.

Виявлено без оформлення трудових відносин у відповідності до чинного законодавства 2 найманих працівника магазину продовольчих товарів та 14 працівників, які задіяні до збору врожаю в одному із фермерських господарств району.

З Фермерським господарством цього ж дня з найманими працівниками укладені цивільно-правові угоди.

          Робочою групою проводиться інформаційно-роз?яснювальна робота з питань легалізації бізнесу, найманої праці таоформлення державної допомоги по частковому безробіттю під час карантину.

Звертаємо  увагу роботодавців!

          Відповідно до статті 265 Кодексу законів про працю у випадку виявлення фактичного допуску працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту) передбачено штраф у десятикратному розмірі мінімальної заробітної плати за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення  – 47230 грн.

          За недопуск до перевірки з питань виявлення неоформлених працівників та зарплати «у конвертах» штраф складає 16 мінімальних заробітних плат  - 75 568 грн.

Фото без опису     Фото без опису          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора