Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наповнення місцевих бюджетів

Дата: 16.07.2020 13:46
Кількість переглядів: 550

Фото без опису         Сьогодні, 16  липня 2020 року під головуванням голови районної державної адміністрації  Світлани Покутньої проведено засідання районної комісії з питань наповнення місцевих бюджетів району.

Присутні розглянули питання щодо виконання дохідної частини місцевих бюджетів, виконання якої у І півріччі 2020 року  становить 98,5% до планових показників. Така ситуація слалася, у зв’язку з запровадженням карантину та наданням державою пільг по сплаті окремих податків,

Задля виправлення ситуації з наповненням місцевих бюджетів членами комісії скоординовані свої дії та прийняті відповідні рішення, які мають поліпшити стан наповнення бюджету.

Під час зустрічі обговорили питання щодо посилення податкової спроможності місцевого бюджету, зокрема, щодо розширення бази оподаткування з податку на доходи фізичних осіб, плати за землю, нерухомого майна, місцевих податків і зборів, заходів щодо детінізації відносин у сфері зайнятості населення та недопущення суб’єктами господарювання мінімізації сплати акцизного податку.

Підбиваючи підсумки, учасники засідання дійшли згоди, що лише відкрита співпраця органів виконавчої влади, органів ДФС та місцевого самоврядування допоможе вирішити проблемні питання наповнення місцевих бюджетів.

Для досягнення цієї мети, членами комісій з легалізації найманої праці та наповнення  місцевих бюджетів будуть збільшені кількість  рейдів, під час яких проводитиметься роз’яснювальна робота та залучатимуться до оподаткування нові суб’єкти підприємницької діяльності.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора