Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту розпорядження голови районної державної адміністрації

Дата: 01.07.2020 14:13
Кількість переглядів: 577

Фото без опису       Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проекту розпорядження голови районної державної адміністрації «Про організацію конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу під час проведення засідань районного конкурсного комітету з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Скадовського району, Херсонської області».

         Метою проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу під час проведення засідань районного конкурсного комітету з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Скадовського району, Херсонської області  є визначення на конкурсних засадах підприємства (організації), здатного забезпечувати належну якість підготовки матеріалів для проведення конкурсу з визначення   пасажирських перевізників на приміських автобусних маршрутах, загального  користування, які не виходять за межі території  Скадовського району, Херсонської області.

З повним текстом розпорядження та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації (http://skadovsk-rda.gov.ua), розділ «Регуляторна діяльність», підрозділ «Оприлюднення проектів регуляторних актів“ або звернувшись до відділу житлово – комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації за адресою: каб. 11, вул. Олександрівська, 34, м. Скадовськ, Херсонська область, 75700.

Зауваження, пропозиції щодо проекту розпорядження голови районної державної адміністрації та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в електронному або письмовому вигляді до відділу житлово – комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації в місячний термін з дня його оприлюднення за поштовою адресою: каб. 11, вул. Олександрівська, 34, м. Скадовськ, Херсонська область, 75700, або електронною адресою: otdarch@ukr.net та otdarch@skadovsk-rda.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора