Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Брифінг у Скадовській РДА

Дата: 15.06.2020 15:50
Кількість переглядів: 716

Фото без опису     11 червня 2020 року (четвер) о 1100 в актовій залі Скадовської РДА відбувся брифінг, присвячений питанням проходження призову юнаків Скадовського району на строкову військову службу у 2020 році.

Спікери брифінгу:

Покутня Світлана Олександрівна – голова Скадовської районної державної адміністрації;

Куц Євгеній Олександрович – т.в.о. військового комісара Скадовського районного військового комісаріату;

Губар Володимир Євгенійович – заступник військового комісара – начальник відділення комплектування.

З боку місцевих засобів масової інформації був присутній журналіст районної газети «Чорноморець».

В ході брифінгу були надані фахові коментарі представниками Скадовського РВК стосовно актуальних питань призивної кампанії весни 2020 року. Однією з особливостей цьогорічного призову стало введення карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19. Також, т.в.о. військового комісара Куц Є.О. поінформував про проблемні питання які виникають в ході проведення призову весна – 2020 та пропозиції для їх вирішення, а саме активізацію роботи щодо оповіщення призовників про прибуття їх до військового комісаріату органами місцевого самоврядування та проведення розшукових заходів Скадовським РВ НП в Херсонській області щодо осіб які реально ухиляються від призову на строкову службу і не з’являються за викликом до РВК.

Вкотре було підкреслено, що військовослужбовці строкової служби в район проведення операції Об’єднаних сил не направляються, за ними зберігаються робочі місця та заробітна плата (якщо призовник був офіційно працевлаштований до призову) інші пільги згідно чинного законодавства.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора