Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з керівниками оздоровчих закладів

Дата: 03.06.2020 16:56
Кількість переглядів: 750

Фото без опису           03 червня 2020 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Світлани Покутньої відбулась розширена нарада з питань підготовки Скадовського району до оздоровчого сезону 2020 року.

Участь у нараді взяли керівники та власники оздоровчих закладів міста та району, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та служб району, керівники обласних інстанцій.
            Нараду відкрила голова районної державної адміністрації Покутня Світлана, яка привітала присутніх напередодні початку оздоровчого сезону та зазначила, що голова обласної райдержадміністрації Юрій Гусєв наголошує, що пріоритетним напрямком розвитку Херсонської області є розвиток туристичної галузі. Очільниця райдержадміністрації закцентувала увагу на тому, що райдержадміністрація налаштована на співпрацю та допомогу закладам оздоровлення та відпочинку.

            Представники районних служб та відомств, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації довели до відома керівників оздоровчих закладів основні завдання, які будуть спільно вирішуватись у поточному оздоровчому сезоні, ознайомили із можливостями надання допомоги в роботі.
            Кожному із присутніх була надана можливість висловити свою думку, внести свої пропозиції та зауваження. Директор дитячої бази відпочинку «Бригантина» Сергій Куліковський, директор дитячого оздоровчого табору «ім. Усова» Тетяна Яковенко та директор пансіонату «Енергія» Анатолій Керекелиця,   проінформували про проблеми з якими директорам та власникам оздоровчих закладів доводиться «зустрічатись» а також свої пропозиції щодо їх вирішення.

Світлана Покутня дала змогу виступити та зазначити про свої пропозиції з приводу  надання охоронних послуг та безпеку громадян представнику «Поліції охорони».

Олег Старенький голова районної ради,  закликав до співпраці та допомоги для злагоджених дій районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування та керівництва оздоровчих закладів.

Світлана Покутня запевнила, що тільки спільні дії будуть спрямовуватись на якісну підготовку до проведення нового оздоровчого сезону та акцентувала увагу на тому, що буде зроблено все, для сприяння покращенню умов оздоровлення та відпочинку, приваблення нових туристичних потоків та додаткових фінансових надходжень для розвитку району.

Скадовський район готується гідно зустріти відпочиваючих та гостей не лише нашої країни, а й з інших країн світу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора