Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпрацюємо у проектах

Дата: 03.06.2020 08:51
Кількість переглядів: 709

        Фото без описуГолова Скадовської районної державної адміністрації Світлана Покутня та голова Всеукраїнської  громадської організації «Центр розвитку демократії» Елла Ламах підписали меморандум про співпрацю в рамках  проекту:

«Надання інформаційної та організаційної підтримки жінкам різного віку та дівчатам у зв’язку з коронавірусом  віддалених сіл України», що виконується за підтримки ПРОООН.

Основна мета проєкту - покращити психологічний стан жінок та дівчат в маленьких селах України в період запровадження карантину та залучити їх активно використовувати онлайн спілкування, навчальні програми для недопущення розповсюдження паніки та потрапляння у важкі життєві обставини, а також попередити прояви насильства, сексуального домагання, дискримінації в сім’ях у зв’язку з коронавірусом.

Робочий план містить також низку заходів для соціальних працівників, лідерів місцевого самоврядування, державних службовців, медичних працівників.

2 червня Еллою Ламах був проведений тренінг по протидії паніки та попередженню емоційного вигоряння для державних службовців. Адже розвиток емоційного професійного вигоряння завжди пов’язаний з наявністю напруженої психоемоційної діяльності: інтенсивне спілкування, що супроводжується емоціями, отримання й обробка великої кількості інформації, прийняття відповідальних рішень.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора