Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення Дня захисту дітей

Дата: 02.06.2020 13:55
Кількість переглядів: 704

Фото без опису         Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їх належний рівень виховання і навчання.

01 червня 2020 року за ініціативи голови Скадовської районної державної адміністрації Світлани Покутньої та директора Олександрівської загальноосвітньої школи        І-ІІІ ступенів Кумпан Наталії, працівниками Скадовського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (далі – Центр) та за участі голови Олександрівської сільської ради Дудченко Валентини проведено зустріч, присвячену Міжнародному Дню захисту прав дітей.

Учасників зустрічі привітала голова районної державної адміністрації Світлана Покутня, яка у своєму виступі зазначила, що Міжнародний День захисту прав дітей це не лише свято, а й день коли ми маємо говорити про майбутнє наших дітей. Завдяки плідній співпраці установ та організацій соціальної сфери, діти будуть зростати здоровими, щасливими та радісними.

За ефективну співпрацю з органами влади району, органами місцевого самоврядування, організаціями, високий професіоналізм, ініціативність, відповідальність, вагомий особистий внесок в розвиток волонтерського руху та з нагоди відзначення Дня захисту прав дітей, Грамотою голови районної державної адміністрації нагороджено  керівника гуртка «Палкі серця» Олександрівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів - Хмарну Валентину.

             За активну участь у допомозі уразливим категорія населення, особистий внесок у розвиток волонтерського руху та з нагоди відзначення Дня захисту прав дітей, Подяками голови районної державної адміністрації здобувачів освіти 10 класу Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бойко Людмилу, Марчук Анастасію, Дудченко Софію, Чухан Максима, Янчукова Даніїла, Целинко Артема.

Фото без опису    Фото без опису            В цей же день Світлана Покутня разом з головою Олександрівської сільської ради Дудченко Валентиною відвідала Олександрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, поспілкувалась з педагогічним колективом та ознайомилась з підготовкою школи до нового навчального року.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора