Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дослідження ООН про соціально-економічний вплив спалаху COVID-19 в Україні

Дата: 27.05.2020 14:18
Кількість переглядів: 704

         Програма розвитку ООН (ПРООН) висловлює Вам свою повагу та подяку за наше співробітництво. Цим листом хочу поінформувати Вас про те, що ПРООН ініціює оцінку впливу пандемії COVID-19 на соціально-економічну ситуацію в Україні.

 Ця оцінка є частиною «Рамкової програми ООН щодо негайного соціальноекономічного реагування на COVID-19: економічне відновлення та відповідь», яке очолює ПРООН та «Комлексної відповіді ПРООН на COVID-19» і допоможе нам краще зрозуміти потреби людей та бізнесу та розробити ефективні заходи для подолання негативних наслідків пандемії та подальшого відновлення.

Одним з етапів оцінки є опитування домогосподарств та малого і середнього бізнесу, яке буде проведене представниками ПРООН за допомогою телефонних та онлайн-інтерв’ю протягом 18-31 травня 2020 року. Аналіз зібраної в ході опитування інформації дасть можливість ПРООН покращити свою підтримку Уряду та населення України, зокрема, у Вашій місцевості.

Запрошую Вас долучитися до цієї важливої роботи!

З результатами оцінки можна буде ознайомитися після її завершення на офіційних інформаційних ресурсах ПРООН.

https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/presscenter/pressreleases/2020/united-nations-to-conduct-survey-into-socio-economic-impact-of-c.html

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора