Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дослідження ООН про соціально-економічний вплив спалаху COVID-19 в Україні

Дата: 27.05.2020 14:18
Кількість переглядів: 723

Фото без опису         Програма розвитку ООН (ПРООН) висловлює Вам свою повагу та подяку за наше співробітництво. Цим листом хочу поінформувати Вас про те, що ПРООН ініціює оцінку впливу пандемії COVID-19 на соціально-економічну ситуацію в Україні.

 Ця оцінка є частиною «Рамкової програми ООН щодо негайного соціальноекономічного реагування на COVID-19: економічне відновлення та відповідь», яке очолює ПРООН та «Комлексної відповіді ПРООН на COVID-19» і допоможе нам краще зрозуміти потреби людей та бізнесу та розробити ефективні заходи для подолання негативних наслідків пандемії та подальшого відновлення.

Одним з етапів оцінки є опитування домогосподарств та малого і середнього бізнесу, яке буде проведене представниками ПРООН за допомогою телефонних та онлайн-інтерв’ю протягом 18-31 травня 2020 року. Аналіз зібраної в ході опитування інформації дасть можливість ПРООН покращити свою підтримку Уряду та населення України, зокрема, у Вашій місцевості.

Запрошую Вас долучитися до цієї важливої роботи!

З результатами оцінки можна буде ознайомитися після її завершення на офіційних інформаційних ресурсах ПРООН.

https://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home/presscenter/pressreleases/2020/united-nations-to-conduct-survey-into-socio-economic-impact-of-c.html

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора