Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді обговорили нагальні питання району

Дата: 20.05.2020 18:57
Кількість переглядів: 886

Фото без опису      20 травня 2020 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Світлани Покутньої відбулася розширена нарада з головами селищної та сільських рад, на якій розглядалися наступні питання: про дотримання норм  Закону України «Про повну загальну середню освіту» в Скадовському районні, про стан проведення весняно-польових робіт та виплати компенсації за втрату врожаю у зв’язку з погодними умовами, про надання допомоги по частковому безробіттю в умовах карантину, виконання бюджету та легалізація зайнятості по Скадовському району.

         Під час свої доповіді начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Алла Кишкіна наголосила на раціональності використання державної освітньої субвенції та визначення стану економічної спроможності наявної мережі шкіл. Зроблено глибокий аналіз мережі закладів ЗЗСО та класів у них, що спонукало до невідкладних заходів з проведення оптимізації мережі шкіл та класів у них.

Після розгляду другого питання було прийнято рішення надати головам селищної, сільських рад району алгоритм надання та перелік документів щодо механізму відшкодування вартості втрачених та пошкоджених посівів.

Виступив заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості Олександр Скряга  який ознайомив з порядком отримання допомоги представниками малого та середнього бізнесу  по частковому безробіттю в умовах карантину.

Начальник фінансового відділу районної державної адміністрації Ольга Підгайна інформувала про поточний стан виконання бюджету та резерви його наповнення легалізації зайнятості по Скадовському районну. Стосовно легалізації зайнятості доповнила головний спеціаліст відділу праці УПЗН Стрюкова Наталія.

Фото без опису      Фото без опису

За результатами наради прийнято протокольні доручення голови районної державної адміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора