Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про відкриття пунктів базування маломірних плавзасобів

Дата: 20.05.2020 18:41
Кількість переглядів: 1269

        З метою  підготовки пунктів базування маломірних плавзасобів та упорядкування діяльності пунктів прокату самохідних і несамохідних плавзасобів, відповідно до повноважень визначених пунктом 28 Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 року  № 1147 «Про прикордонний режим»,  рішення Херсонської обласної ради XІХ сесії VIІ скликання від 18 жовтня 2019 року № 1410 «Про правила користування маломірними (малими) суднами на водних об’єктах Херсонської області», враховуючи карантинні обмеження   19 травня 2020 року в районній державній адміністрації відбулась нарада за участю власників баз стоянок маломірних суден і причалів, які розташовані в адміністративних межах Скадовської міської ради, в якій прийняли участь суб’єкти господарювання, які мають намір розмістити пункти прокату самохідних і несамохідних плавзасобів.

До учасників зібрання з метою усунення корупційних ризиків було доведено порядок прийняття причалів та баз стоянок та водних доріжок.

Підприємці були незадоволені відсутністю обласних служб, які не прийняли участь в нараді в зв’язку з встановленими карантинними обмеженнями.

За результатами наради, враховуючи ситуацію, яка склалась з відкриттям причалів та баз стоянок маломірних суден, голова районної державної адміністрації Покутня Світлана звернулась до начальника Чорноморсько-Азовського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту з проханням прискорити погодження відкриття причалів та баз стоянок в м. Скадовську. 21 травня 2020 року до міста приїде повноважний представник цього управління для огляду та відкриття причалів та баз стоянок маломірних суден.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора