Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада щодо тимчасового припинення постачання природного газу мешканцям м. Скадовська, с. Антонівка, с. Приморського.

Дата: 15.05.2020 11:09
Кількість переглядів: 1029

       14 травня 2020 року під керівництвом голови районної державної адміністрації  Світлани Покутньої відбулася нарада із начальником Каланчацького міжрайонного управління АТ «Херсонгаз» М. Керекелицею щодо тимчасового припинення постачання прориродного газу мешканцям, виробничим та комунально-побутовим об’єктам м. Скадовськ, с. Антонівка, с. Приморське, яке має відбутися 26 травня 2020 року о 8.00 годині. 

На нараді були присутні голова Скадовської районної ради, секретар міської ради, начальник Скадовського ВП Новокаховського ВП ГУНП в Херсонській області, начальник Скадовського міжрайонного відділу СБУ, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарств, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля районної державної адміністрації, Голова громадської ради, директор ПП "Медіакомпанія "Чорноморець".               

 В ході наради, було встановлено, що відключення постачання прориродного газу необхідно для того, щоб встановити блок для подальшого розподілу газу на місто.

Для швидкого підключення, яке відбудеться поетапно з 27 травня 2020 року з 13.00 годині, працюватимуть 18 бригад у різних районах міста. Кожна бригада буде мати при собі документи, затверджуючи особистість та необхідне екіпірування для дотримування карантинного режиму.

Каланчацьке міжрайонне управління АТ «Херсонгаз», районна державна адміністрація спільно із Скадовською міською радою додатково проведуть зустрічі із керівниками ОСББ багатоповерхових будинків м. Скадовська для роз’яснення подальших дій населення щодо сприяння в організації доступу до газового обладнання для якнайшвидшого відновлення газопостачання.

Додатково повідомляємо, під час відвідування бригадами Каланчацького міжрайонного управління АТ «Херсонгаз» мешканців міста та населених пунктів, інвентаризація газових об'єктів проводитися не буде, а заборгованість за споживання та розподіл природного газу не вплине на підключення. В разі внесення змін до вищезазначених робіт  буде повідомлено додатково.

                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора