Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дієва допомога від держави під час карантину.

Дата: 12.05.2020 17:18
Кількість переглядів: 842

Фото без опису    В полі зору Скадовської районної державної адміністрації під час карантину – діяльність Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості. Під час робочої зустрічі голови Скадовської РДА Покутньої С.О. із заступником директора-начальником  відділу надання соціальних послуг Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості – Скрягою О.О.  проаналізовано діяльність центру в умовах обмежувальних заходів.

З початку карантину здійснюється    онлайн-реєстрація безробітних всіма доступними засобами: зареєстровано 135 осіб. Після закінчення карантину в десятиденний термін необхідно подати всі оригінали документів.  З 12 березня автоматично мінімальна допомога по безробіттю нарахована в сумі 1000 грн. (А не 650 грн., як було до карантину) Це -      192 мешканця Скадовського району. Також особам,  що звільнилися в період карантину за власним бажанням виплата допомоги здійснюється з дня її призначення, а не через 90 днів, як було раніше.

Сьогодні центром зайнятості проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота по виплаті допомоги по частковому безробіттю в період карантину. За рішенням обласного центру зайнятості вже надано допомогу 1 юридичній та 4 фізичним особам малого та середнього бізнесу м.Скадовськ. Прийняття рішення про виплату приймається протягом 3-х днів з моменту подання повного пакету документів. За результатами інформаційно-роз’яснювальної роботи готують документи ще 5 юридичних та 1 фізична особа. Запрошуємо всіх роботодавців малого та середнього бізнесу долучитися до подання документів по отриманню допомоги по частковому безробіттю в період карантину з метою збереження кадрового потенціалу свого підприємства. Перелік документів та покрокова інструкція за офіційним джерелом:

https://www.dcz.gov.ua/storinka/dopomoga-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period-karantynu

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора