Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з представниками релігійних конфесій Скадовського району та органів влади

Дата: 10.04.2020 17:12
Кількість переглядів: 507

Фото без опису     10 квітня 2020 року у Скадовській районній державній адміністрації відбулася зустріч з представниками релігійних конфесій Скадовського району та керівниками органів влади, на якій було обговорено формат богослужіння в умовах епідемії коронавірусу COVID-19 під час проведення богослужіння  Вербної неділі та головного християнського свята Пасхи.

 

            Учасники зустрічі домовились:

- cлужба в храмі  буде проводитись, але за участю не більше десяти осіб. Для прихожан трансляція буде вестись в онлайн-режимі або на свіжому повітрі;

- присутні в храмі та біля храму повинні бути в захисних масках, респіраторах;

- у місті  освячувати паски священнослужителі можуть в пекарнях та магазинах, за домовленістю обох сторін;

- віруючим не забороняється відвідувати храми  в індивідуальному порядку не під час богослужіння, в такому випадку кількість осіб, які одночасно можуть  перебувати в церкві,  не повинна перевищувати двох осіб ( не враховуючи священнослужителів). Всі присутні повинні носити маски, а ззовні не повинно бути черг, свічки будуть продаватися на вулиці біля храму. Відстань між прихожанами повинна становити 1.5-2 м. Заборонено скупчення людей.

           У зв’язку з епідемією коронавірусу COVID-19 просимо Вас дотримуватись карантинних заходів та попіклуватися про своє здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора