Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з керівниками релігійних конфесій Скадовського району

Дата: 19.03.2020 11:48
Кількість переглядів: 381

Фото без опису        19 березня 2020 року в Скадовській районній державній адміністрації відбулася  нарада щодо належного реагування релігійних конфесій у зв’язку з запобіганням поширенню на території Скадовського району коронавірусу COVID-19.

 

  Покутня Світлана Олександрівна, голова районної державної адміністрації, довела до відома керівників релігійних конфесій про результати спільної наради центральних органів виконавчої влади та керівників релігійних центрів і управлінь України, що відбулася 12 березня 2020 року за участю представників Міністерства культури, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України, Секретаріату Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій, а також постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», від 16 березня 2020 року № 215 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211» та наголосила на необхідності виконання.

У зв’язку з не допущенням розповсюдження коронавірусу керівниками релігійних конфесій було прийнято рішення на підпорядкованих територіях Скадовського району зменшити кількість богослужінь під час карантину, за можливістю перейти на онлайн форму богослужіння, обмежити кількість одночасного перебування відвідувачів церков, не більше 10 осіб, в тому числі персоналу. Дотримуватись норм санітарної гігієни та засобів індивідуального захисту, а також довести до відома підпорядкованих осіб щодо виконання необхідних заходів, обговорених під час наради.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора