Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відвідування дитячого будинку сімейного типу

Дата: 02.03.2020 17:30
Кількість переглядів: 335

Фото без опису        27 лютого 2020 року комісією у складі: заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої, начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації Ірини Лелякової, директора районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді (далі – Центр) Ігоря Гультая, заступника директора Центру Вікторії Горіної та секретаря Приморської сільської ради Віри Іванової відвідано дитячий будинок сімейного типу, який функціонує на території Приморської сільської ради. В родині виховується  5 дітей, які позбавлені батьківського піклування.

Під час спілкування з матір’ю-вихователькою  звернута увага на розвиток дітей, їх залучення до організації змістовного дозвілля, участь в гуртках, секціях за їх інтересами та бажанням, проведено бесіду щодо цільового використання державної соціальної допомоги, яка виплачується на утримання підопічних дітей, та про належний догляд за дітьми.

            Матері та дітям роз’яснено про дотримання правил безпеки при поводженні з електричними, газовими приладами та тваринами. Порушень прав дітей не виявлено. В родині створені належні умови для проживання, виховання і розвитку дітей – вихованців.

Також обговорено питання взаємодії прийомних сімей  та дитячих будинків сімейного типу з районною державною адміністрацією, особливості здійснення соціального супроводження таких родин, основні  аспекти їх фінансового забезпечення,  здійснення профорієнтації серед молоді та профілактики шкідливих звичок.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора