Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада щодо облаштуванню полігону для стрільб

Дата: 14.02.2020 15:25
Кількість переглядів: 386

Фото без опису   13 лютого 2020 року під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Валентини Головатої відбулася нарада щодо облаштуванню полігону для стрільб, на якій були присутні представники структурних підрозділів РДА, міської ради, військових частин, що дислокуються на території району, районного військового комісаріату, Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Херсонській області, управління водного господарства, філії «Скадовський райавтодор».

Командир військової частини А 2845 Володимир Сердюк зазначив, що на сьогоднішній день стан полігону, який зараз використовується для проведення стрільб не відповідає вимогам та зауважив на необхідності розширення стрільбища. Крім того, у весняно-осінній період полігон заростає травою і потрібно постійно проводити її покіс. У разі проведення усіх необхідних робіт з розширення стрільбища, військовослужбовці військової частини А 2845 будуть цілодобово охороняти полігон та утримувати його в належному стані.

Виїзна частина наради відбулася під керівництвом керівника апарату районної державної адміністрації Андрія Кириченка, де її учасники виїхали на полігон для стрільб, і на місці визначились щодо кількості та виду техніки, яку необхідно залучити для проведення робіт.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора