Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спільна робота щодо попередження складних життєвих обставин

Дата: 12.02.2020 16:58
Кількість переглядів: 363

   Соціальна робота із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах є одним із пріоритетних напрямків діяльності Скадовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, яка направлена на попередження раннього соціального сирітства, виявлення сімей, які потребують сторонньої допомоги у вирішенні своїх проблем, профілактики сімейного неблагополуччя.

11 лютого 2020 року  в кабінеті голови районної державної адміністрації відбулась робоча нарада з представниками Херсонського обласного благодійного фонду «Мій Дім».

В нараді взяли участь: голова Скадовської районної державної адміністрації – Покутня С. О., заступник голови районної державної адміністрації – Головата В. А., виконавчий директор Херсонського обласного благодійного фонду «Мій Дім» - Строкатюк Л. І., заступник директора – начальник відділу соціальної роботи Центру – Горіна В. О., фахівець із соціальної роботи Центру – Дібров О. В., начальник відділу служби у справах дітей районної державної адміністрації – Лелякова І. М. та секретар Новомиколаївської сільської ради – Киця В. С.

На нараді розглядалися питання  налагодження співпраці служб, установ та організацій для покращення роботи з метою запобігання та протидії ранньому сирітству, надання всебічної допомоги родинам, члени яких опинились у складних життєвих обставинах та не можуть подолати їх самостійно та відпрацювання заходів щодо поліпшення профілактичної роботи.

Голова Скадовської районної державної адміністрації Покутня С. О. зазначила, що найважливішу роль у попередженні соціального сирітства дітей  у категорійних сім’ях відіграє консультаційна робота. У цьому сенсі ефективному вирішенню проблеми має стати злагоджена взаємодія всіх відповідних служб, а подолання  негативних явищ в родині можливе лише за умови об’єднання зусиль  державних органів та установ, громадських організацій і кожного свідомого громадянина.

За результатами засідання визначенні пріоритетні завдання профілактичної роботи з родинами Скадовського району. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора