Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Боротьба з негодою триває

Дата: 06.02.2020 17:59
Кількість переглядів: 467

Фото без опису   Оперативний штаб районної державної адміністрації по усуненню наслідків негоди постійно тримає на контролі та проводить моніторинг стану електро-, водо-, газо-, теплопостачання об’єктів соціальної сфери населених пунктів.

Членами штабу проводиться аналіз інформації, яка надходить від виконкомів місцевих рад, підприємств та організацій району, населення і координується робота аварійних служб та бригад АТ «Скадовські розподільні електричні мережі», Каланчацького міжрайонного управління ПАТ «Херсонгаз» та філії «Скадовський райавтодор», які намагаються своєчасно ліквідувати аварійні ситуації та підтримувати в належному стані автошляхи району. Напередодні негоди були перевірені та приведені у готовність всі наявні снігоочисні транспортні засоби, протиожеледні реагенти.

Станом на 08 годину ранку 06 лютого 2020 року за інформацією виконкомів місцевих рад в районі були відключені від електропостачання наступні населені пункти: Скадовськ (частково), Лазурне, Широке (частково), Новоросійське (частково), Приморське, Красне, Улянівка, Андріївка, Хатки, Малоолександрівка, Благодатне, Радісне, Петропавлівка. Станом на 17 годину силами 6 аварійних бригад АТ «Скадовські розподільні електричні мережі» було відновлено електропостачання наступних населених пунктів: Скадовськ, Благодатне, Радісне, Петропавлівка, Красне (частково), Лазурне, Широке (частково). У зв’язку з посиленням вітру можливі аварійні відключення в                    м. Скадовську та інших населених пунктах.

Інформацію про аварійні відключення просимо повідомляти на телефон колекторного центру АТ «Херсонобленерго» 800500629.

У зв’язку із значним рівнем опадів у вигляді снігу та сніговими заметами ускладнений проїзд автошляхами державного значення в напрямках м. Гола Пристань та Крим та на автодорогах місцевого значення. Для розчищення автошляхів постійно задіяно 4 одиниці спеціальної техніки філії «Скадовський райавтодор» та техніка комунального підприємства «Очисні споруди».

 Протягом дня Скадовським районним сектором Головного управління ДСНС України у Херсонській області надано допомогу водіям 4 автомобілів, які застрягли в снігових заметах.

Аварійно-відновлювальні  роботи  з  усунення наслідків негоди тривають, аварійно-рятувальні служби працюють в посиленому режимі.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора