Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підготовка району до негоди

Дата: 05.02.2020 17:35
Кількість переглядів: 260

Фото без опису   05 лютого 2020 року було проведено розширене засідання районної постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом голови районної державної адміністрації, на якій були присутні голови сільських та селищної рад.

           На засіданні комісії розглядались питання:

1. Про погіршення погодних умов в період 06-07 лютого та вжиття заходів щодо безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення, об’єктів соціальної сфери, оперативного усунення можливих наслідків негоди.

2. Введення карантину в шкільних та дошкільних закладах району в зв’язку з погіршенням погодних умов. 

За підсумками роботи комісії вирішили:

1.Рекомендувати Скадовського районного сектору Головного управління ДСНС України у Херсонській області, акціонерному товариству «Скадовські розподільні електричні мережі», Каланчацькому міжрайонному управлінню ПАТ «Херсонгаз», виконкомам місцевих рад вжити необхідні заходи щодо безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення, об’єктів соціальної сфери, оперативного усунення можливих наслідків негоди.

            2. З 06 лютого 2020 року ввести карантин на 2 календарних дні в дошкільних навчальних закладах та в закладах середньої освіти району.

            В районі приведені в режим підвищеної готовності аварійні бригади АТ «Скадовські розподільні електричні мережі», Каланчацького міжрайонного управління ПАТ «Херсонгаз», комунальних підприємств міста. В разі необхідності планується встановлення стаціонарного пункту обігріву. Виконкоми місцевих рад району здійснюють контроль за ситуацією в населених пунктах. Визначені відповідальні особи за надання інформації про ситуацію в населених пунктах.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора