Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

УВАГА! НЕГОДА!

Дата: 04.02.2020 18:59
Кількість переглядів: 278

Фото без опису  За інформацією Херсонського обласного центру з гідрометеорології, в період 05-06 лютого 2020 року очікуються складні погодні умови: сильні опади у вигляді дощу з мокрим снігом, ожеледь, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву висотою до 15-20 см. Зниження температури повітря до 5 градусів морозу, вдень близько 0.

         У зв’язку з цим 04 лютого 2020 року в районній державній адміністрації відбулася селекторна нарада, на яку були запрошені керівники міської ради, територіального підрозділу МНС, медичних закладів, дорожніх служб та комунальних підприємств району.

         Були вирішені питання щодо вжиття превентивних заходів з запобігання надзвичайних ситуацій в населених пунктах, системах життєзабезпечення району, розроблені заходи для забезпечення оперативного реагування у разі їх виникнення.

         05 лютого 2020 року головою районної державної адміністрації Покутньою С.О. буде проведена розширена нарада та засідання комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на яку запрошено  голови місцевих рад та фермерських господарств.

                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора