Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні організаційного комітету узгодили заходи до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту та Дня пам’яті Героїв Крут

Дата: 24.01.2020 17:13
Кількість переглядів: 443

Фото без опису      24 січня 2020 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Світлани Покутньої відбулося засідання оргкомітету щодо заходів, приурочених до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту та Дня пам’яті Героїв Крут.

У заході взяли участь представники районної державної адміністрації, районної ради, культурної та медичної сфер району, правоохоронних органів.

На зустрічі були обговорені та затверджені районні заходи до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту та Дня пам’яті Героїв Крут, які відбудуться 28 січня о 10.00 годині у читальному залі КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система». 27 січня 2020 року, у фойє районного будинку культури ім. Шевченка, з 08.00 години буде проходити акція «Згадай та пом’яни» присвячена Міжнародному дню пам’яті жертв Голокосту. Кожен бажаючий зможе запалити лампадку та вшанувати пам'ять безневинно закатованих фашистами представників єврейської нації.

Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до вищезазначених заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора