Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено нараду щодо створення територіального центру комплектування та соціальної підтримки Міністерства Оборони

Дата: 14.01.2020 09:36
Кількість переглядів: 529

Фото без опису   11 січня 2020 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Світлани Покутньої та в присутності заступника голови районної державної адміністрації Михайла Бословяка, військового комісара Скадовського районного військового комісаріату Євгена Куца та інших посадових осіб відбулася робоча нарада експертної комісії стосовно створення територіального центру комплектування та соціальної підтримки Міністерства Оборони (ТКЦ та СП). Ця нова структура військового управління України повинна замінити собою радянську систему військових комісаріатів.

        Вони повинні вдосконалити порядок комплектування військ особовим складом та організацію оборонно-мобілізаційної роботи, а також забезпечити нову ефективну систему обслуговування та надання сервісних послуг с соціального захисту як військовослужбовців так і членів їх родин, резервістів, ветеранів війни та пенсіонерів Збройних Сил та інших військових формувань.

         Було розглянуто питання додаткового фінансування для подальшого створення ТКЦ та СП МО, та приведення його до вимог методичних рекомендацій ( наявності пандусу, скляних прозорих дверей, та іншого обладнання для людей с особливими потребами).

          В ході обговорення було прийнято рішення внести зміни до Програми соціально-економічного розвитку району на 2020 рік, після її затвердження районною радою питання щодо виділення коштів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора