Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова районної державної адміністрації Світлана Покутня зустрілась з головою Громадської ради при районній державній адміністрації.

Дата: 09.01.2020 15:35
Кількість переглядів: 377

Фото без опису  Голова Скадовської районної державної адміністрації Світлана Покутня, після свого призначення на посаду, зустрілась з головою Громадської ради при районній державній адміністрації Іриною Бартчук. Зустріч була побудована у формі конструктивного діалогу, адже Ірина Дмитрівна, як представник громадськості, чітко знає ті проблеми, які наявні в районі - цьому сприяють і засідання Громадської ради, які проводяться щоквартально.

         Варто зазначити, що у районі продовжується послідовна і системна робота: влада – громада – влада, адже лише за допомогою тісної взаємодії влади із громадськістю, можливий подальший розвиток Скадовщини. На засіданнях Громадської ради представники громадських організацій вивчають проблемні питання, виносять їх на обговорення, в результаті – приймаються відповідні рішення.

         На зустрічі обговорювались питання шляхів подальшого розвитку Скадовського району, процес децентралізації в районі, екологічні проблеми тощо.

         В свою чергу Світлана Покутня запевнила, що налаштована на плідну та системну  роботу з громадськими організаціями району, яка буде спрямована на розвиток Скадовщини. Також, районна державна адміністрація, у межах своєї компетенції, буде надавати всю необхідну допомогу задля розв’язання проблемних питань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора