Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Подарунки від голови Скадовської РДА Світлани Покутньої та Діда Мороза отримали пацієнти дитячого відділення Скадовської районної лікарні

Дата: 03.01.2020 15:08
Кількість переглядів: 358

Фото без опису     Фото без опису                                   Ви вірите в Діда Мороза? Вірте, пишіть йому листи, подумки кажіть про подарунки, слухайтесь батьків або прислухайтеся до дітей, ведіть себе чемно, гарно і будьте добрими. У будь-якому віці. Вірте у Діда Мороза, або будьте ним.

            Ніхто не планує на Новий рік опинитися в лікарні. То так невчасно, не чесно, гірко і прикро. Ти лежиш у лікарні, п’єш пігулки і думаєш що про тебе забули всі на світі і навіть Новий рік омине тебе стороною.

             Щоб такого не трапилося, щоб Новий рік відчули і запам’ятали всі хто не може святкувати це свято дома, голова Скадовської РДА Світлана Покутня разом з Дідом Морозом завітали до дитячого відділення Скадовської районної лікарні з подарунками, які були надані ФОП «Покутній». Хтось бачив Діда Мороза вперше, хтось отримував вперше подарунок. Різні історії, різні діти… їх сьогодні у відділенні 13 чоловік. Комусь ще довго лікуватися, а хтось ось-ось буде виписаний додому, але очі сьогодні запалали казкою у всіх, у дітей та їхніх батьків. Робіть добро і світ буде кращим. А ми отримали чудовий вірш, щирий і схвильований.

            Дід Мороз піде далі у своїх справах, буде далі нести віру в казку, надію і любов до дітей, а у дитячому відділенні Скадовської районної лікарні шурхотітимуть цукерки ( з дозволу лікарів) та точитимуться розмови про казки і людське добро. Зазвичай у дитячому відділенні Скадовської районної лікарні лікується до 30 дітей. Тут чисто і тепло, лікарі та медичний персонал уважні та професійні, мають неймовірно великий досвід роботи та добрі серця. Вони лікують дітей.

            На зміні в цей день - Галина Миколаївна та Галина Михайлівна, лікарі Шарий Сергій Юрієвич та Гак Лідія Миколаївна. Дякуємо їм.       А ще, дівчата розказали пані Світлані та Діду Морозу, що треба робити щоб не хворіти. Треба завжди:

            Мати гарний настрій навіть якщо захворів.

            Оминати скупчення людей

            Ходити пішки, а не їздити маршрутками

            Добре мити руки і не їсти все підряд

            А на канікулах більше грати на вулиці!

            Вірити в дива та Діда Мороза. Він є!

            З Новим роком! Здоров’я всім!

Автор: Яблонська Олександра


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора