Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовську пройшли «Новорічні Зустрічі»

Дата: 28.12.2019 17:14
Кількість переглядів: 363

                  Жодні свята не дарують нам стільки надій, передчуття щастя, радості, як новорічні та різдвяні.
Святкова пора сповнена теплом доброти, світлої радості та різдвяної казки. Це час, коли людські прагнення окрилюються натхненням нової сили та надією в найкраще і ця щира віра обов’язково сприятиме здійсненню найзаповітніших мрій. 

25 грудня 2019 року у великій залі Скадовського районного будинку культури для громади району та гостей міста відбувся святковий концерт «Новорічні зустрічі». Розпочався захід виступом народного колективу дитячого біг-Бенду «Сурма» під керівництвом Валерія Білошапка.

Яскравим продовженням свята стали величезні коробки-подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки, з яких вийшли: голова Скадовської районної державної адміністрації Світлана Покутня, голова Скадовської районної ради Олег Старенький, секретар міської ради Олег Сокольчук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Алла Кишкіна та начальник районного сектору Головного управління  ДСНС України у Херсонській області Дмитро Турченко та привітали присутніх з прийдешніми святами.

Голова районної державної адмiнiстрацiї побажала всiм зустрiти 2020 рiк у гарному настрої, зi свiтлими думками та хорошими намiрами, якi неодмiнно повиннi здiйснитися. «Нехай Новий рiк увiйде до вашої оселi з добром i радiстю, принесе злагоду i достаток, сiмейний добробут i радiснi посмiшки», -зазначила Свiтлана Покутня.

Головнi герої свята - Дiд Мороз i Cнiгуронька, в театралізованій формі пiдвели пiдсумки року, який минає, акцентуючи увагу на  основних досягненнях мicта та району за 2019 рiк.

Святкова програма була насичена рiзноманітними сюрпризами та подарунками.

Подарунком для заступника голови районної державної адмiнicтрацiї Михайла Бословяка стала нагорода Знак народної пошани орден «Патріот України» від ВГО «СГОУ «Народна рада».

Незабутні враження подарував новорічний показ мод маленьких моделей у вбранні від EVALIZA, модельєра Олени Бут.  Юні принцеси виглядали чарівно, зірково та просто неперевершено!

Свої новорічні художні номери усім присутнім дарували кращі аматорські колективи районного будинку культури та клубних закладів Скадовського району.

Найприємнiшим подарунком для глядачiв став розiграш святкових сертифiкатiв, в ходi якого учасники отримали новорiчнi подарунки вiд пiдприємцiв мiста.

А найголовніше, кожен, хто відвідав концерт отримав незабутній чудовий настрій, купу нових вражень та чудові подарунки!

Тож нехай Новий рiк  принесе всім багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла, а Різдвяна зоря освятить всі ваші мрії та задуми!

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора