Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свято Миколая вже прийшло до нас

Дата: 20.12.2019 11:22
Кількість переглядів: 474

                  Щастя дитинства - вірити у казки і дива. А найприємніше, коли вони справджуються, прокидаєшся - а омріяна річ поряд. Відкриває Новорічну країну див широким поступом Святий Миколай. Цього року Святий Миколай знову завітав до дітлахів Скадовського району.

Зранку, 19 грудня, у фойє районного будинку культури, кожна школа Скадовського району та Центр дитячої та юнацької творчості представили на розсуд журі та гостей новорічні вироби конкурсу “Альтернативна ялинка”. Завітали на захід очільники влади району та міста, представники підприємств, установ, організацій та громадськості. Голова районної державної адміністрації у своєму спілкуванні з дітьми, їх батьками та творчими наставниками побажав малечі зростати здоровими та вірити в дива, які творить Святий Миколай, а також подякував батькам за виховання та розвиток творчих особистостей. «Це радісні дні, наповнені світлом радості, веселощів, очікування чуда й казки. Бережіть національні традиції, адже це запорука єдиної України», – поділився із учасниками очільник району.

Переможці конкурсів отримали грамоти від відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації. Незабутні враження та святкову атмосферу подарували маленьким глядачам колектив Центру дитячої та юнацької творчості разом з колективом Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка. Завітав на свято і сам Миколай Чудотворець, він вручив дітям солодкі подарунки. Організатори свята подбали про те, щоб воно залишило приємну згадку та новорічний настрій у діточок.

Щира вдячність талановитим дітям, які прийняли участь у святковій програмі.

З днем Святого Миколая! Вірте у це свято, вірте у чудо. Нехай в ваших серцях завжди горить вогник радості і щастя! Гарного і веселого вам свята!

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора