Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення новорічних та різдвяних свят

Дата: 18.12.2019 10:48
Кількість переглядів: 372

Фото без опису      Час новорічних свят - це час красивої, доброї казки, яка приходить в кожен будинок в кінці року з настанням зимових холодів. Новий рік завжди вселяє в нас надію на краще, дарує безліч подарунків і приємних емоцій.

Для того, щоб святкування новорічних та різдвяних свят в районі видалося цiкавим та яскравими, а головне – створило святковий та позитивний настрій у жителів та гостей міста потрібна ретельна підготовка.

Cаме питання підготовки та проведення в районі новорічних і різдвяних свят неодноразово розглянуто на засіданнях організаційного комітету під головуванням очільника району Віктора Турика. У засіданнях взяли участь представники районної державної адміністрації, міської та районної ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації, Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції ГУНП України в Херсонській області, районного сектору ГУДСНС України у Херсонській області, РБК імені Т.Г.Шевченка, КЗ «Центр дитячої та юнацької творості».

  Члени оргкомітету обговорили формат свята та внесли конкретні пропозиції щодо плану основних заходів. Під час наради розглянуто питання щодо порядку та місця проведення святкових заходів, уточнено основні моменти організаційних та підготовчих питань, визначено відповідальних осіб. Враховуючи те, що заходи мають маштабний характер, та більшість учасників - діти, головою районної державної адміністрації було наголошено на безумовному забезпеченні посиленої охорони громадського порядку та дотриманні вимог протипожежної безпеки під час проведення новорічних та різдвяних свят, в тому числі в навчально-виховних закладах району.  

Святкова програма буде дуже насиченою та яскравою. На скадовчан чекає багато приємних сюрпризів.

Більш детальна інформація про план проведення новорічних та різдвяних свят розміщена  на офіційному веб-сайті районної державної адміністрації.

Запрошуємо вас, ваші колективи та ваші родини взяти участь у районних Новорічних заходах. Буде святково!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора