Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 12.12.2019 10:08
Кількість переглядів: 359

Фото без опису   11 грудня 2019 року, під головуванням очільника району Віктора Турика, відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, яке відзначається 14 грудня.

У засіданні взяли участь представники районної державної адміністрації, міської та районної ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації, управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації, Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції ГУНП України в Херсонській області, РБК імені Т.Г. Шевченка, КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система» , голова Скадовської районної організації  ХГОІ «Союз Чорнобиль України».  

На нараді говорили про необхідність організації належного вшанування усіх, хто ліквідовував аварію на Чорнобильській АЕС, підтримки їхніх сімей та постраждалих внаслідок аварії. Присутній на нараді голова районної організації ХГОІ «Союз Чорнобиль України» Григорій Олександрович Яровенко висловив свої пропозиції щодо відзначення пам’ятної дати, які були враховані та внесені до плану заходів.

Заслухавши всі пропозиції від членів оргкомітету, щодо вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, прийнято рішення щодо відзначення на рівні району вказаної дати та проведення відповідних заходів, а саме: 13 грудня о 13 годині в читальній залі КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система» .

Також в закладах культури та освіти планується проведення низки просвітницьких заходів, а саме: лекцій, уроків, бесід, перегляд відеофільмів, які висвітлюють масштаби Чорнобильської аварії та подвиг українських ліквідаторів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора