Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі відзначили День Збройних Сил України, Міжнародний день волонтера та День місцевого самоврядування

Дата: 10.12.2019 15:58
Кількість переглядів: 448

Фото без опису   Фото без опису                            Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України, Мiжнародного дня волонтера та Дня мiсцевого самоврядування відбулися 6 грудня в районному будинку культури ім. Шевченка, на які зібралися військовослужбовці, учасники АТО та їх сім’ї, волонтери, керівництво району та міста, селищний, сільські голови, депутатський корпус районної та міської  ради, секретарі, землевпорядники сільських рад, представники трудових колективів підприємств, установ та організацій району, працівники виконавчого апарату районної ради,  районної державної адміністрації, представники громадськості, ЗМI.

Сьогодні волонтери і військовослужбовці працюють заради спільної мети – захисту неньки України. Тож в День Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера  з привiтальним словом до всiх звернувся голова районної державної адмiнiстрацiї Вiктор Турик: «Відзначаючи це свято, ми глибоко шануємо всіх, хто боронив і продовжує боронити честь та свободу рідної землі, хто зміцнює обороноздатність країни, підвищує безпеку та авторитет держави! У цей день схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали життя за волю та неподільність рідної землі. Ми ніколи не забудемо героїчних подвигів наших земляків. Всім українським військовослужбовцям   від щирого серця бажаю міцного здоров’я, добра та щастя, мирного неба над Україною! Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам долати всі труднощі, які зустрічаються на шляху, незламної волі, надійного родинного тилу та нових звершень у благородній справі служіння Україні».

         За сумлінне виконання військового обов’язку, зразкову дисципліну, відданість українському народу, справі захисту Батьківщини та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України очiльник району нагородив грамотою голови районної державної адміністрації:

Ковальова

Юрія Володимировича

 

- майора, заступника військового комісара з Територіальної оборони Скадовського районного військового комісаріату, учасника антитерористичної операції

Ковцуна

Павла Анатолійовича

- солдата запасу, учасника антитерористичної операції

Найденка

Олександра Олександровича

- сержанта запасу, учасника антитерористичної операції

Домерт

Ніну Володимирівну

- старшого бойового медика – сержанта військової частини А2845

Нікітчука

Антона Костянтиновича

- старшину відділення інспекторів прикордонної служби «Скадовськ», старшого прапорщика

Крижановського

Павла Петровича

- капітана, начальника штабу-першого заступника командира військової частини А 0878

Савоніка

Сергія Васильовича

- старшого лейтенанта, начальника фізичної підготовки і спорту військової частини А 0878

Окрему подяку Віктор Турик висловив волонтерам, які продовжують в непростих умовах надавати допомогу армії і систематично підтримують наших воїнів. Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті.. Дуже символічно, що Міжнародний день волонтера та День Збройних Сил України відзначаються з різницею в один день, тому як волонтерський рух України тісно пов'язаний з Збройними Силами України.

Грамотою голови районної державної адмiнiстрацiї були нагородженi i активiсти-волонтери:

Артюшенко

Лариса Іванівна

- активіст-волонтер

Куліда

Сергій Іванович

-активіст-волонтер, директор приватного підприємства «Куліда»

Веретельник

Оксана Дмитрівна

- активіст-волонтер     

 

Кумпан

Наталя Вікторівна

-директор Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Мартинов

Владислав Васильович

- волонтер

Найденко

Сергій Геннадійович

- волонтер

Колектив комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад» (ясла-садок) «Золотий ключик» (завідувач - Хоменюк Ольга Павлівна)

Подяку командування вiйськової частини А 0666  оголошено батькам Бачкалі Аркадію Володимировичу та Світлані Олександрівні за сина Бачкалу Володимира, який неодноразово перебував в зоні АТО/ООС фельдшером-волонтером в першому добровольчому мобільному шпиталі ім. М.І. Пирогова.

Багато привiтань звучало в залi i з Днем мiсцевого самоврядування.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування! Саме з місцевої ініціативи розпочинається розвиток усієї держави. Вам випала почесна і відповідальна місія – представляти громаду, знати її проблеми й докладати усіх зусиль для їх вирішення. Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу»,- долучився до привiтань i Вiктор Турик.

За багаторічну сумлінну працю, активну участь у житті громади, відповідальність, вагомий внесок у справу розвитку місцевого самоврядування та з нагоди відзначення професійного свята – Дня місцевого самоврядування грамотою голови районної державної адміністрації нагороджено:

Бутенко

Ольгу Іванівну

 

- заступника Скадовського міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради

 

Волошину

Наталю Василівну

- секретаря Таврійської сільської ради Скадовського району

Бокшу

Тетяну Миколаївну

- начальника фінансово-господарського відділу, головного бухгалтера виконавчого апарату Скадовської районної ради

 

 

Ганоцьку

Наталю Василівну

- члена виконавчого комітету, директора Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Гарний святковий настрій присутнім подарували творчі колективи району.

Фото без опису   Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора