Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обговорили організацію проведення урочистостей до Дня Збройних Сил України, Мiжнародного Дня волонтерiв та Дня мiсцевого самоврядування

Дата: 05.12.2019 14:18
Кількість переглядів: 312

Фото без опису   Фото без опису                              5 грудня в Україні відзначається Всесвітній День волонтера, 6 грудня - День Збройних сил України, 7 грудня - День місцевого самоврядування. Сьогодні ці  свята, як ніколи, переплелися воєдино, як вияв прагнень до миру та злагоди.

З метою належного відзначення у районі цих дат, голова райдержадміністрації Вiктор Турик провів засідання організаційного комітету щодо підготовки та відзначення свята.

У засіданні взяли участь члени оргкомітету та запрошені представники вiйськового комiсарiату, вiйськових частин, голова громадської ради та волонтери.

Очільник району зосередив увагу присутніх на важливості усіх запланованих заходів та необхідності відповідального підходу до виконання покладених обов’язків на причетних до організаційної роботи відділів та служб.
Під час засідання члени оргкомітету скоординували дії відповідальних за святкування, аби проведення районних заходів відбулися на належному рівні.

На нараді було детально розглянуто сценарний план заходу, в який, у ході обговорення, вносились побажання і корективи членів оргкомітету, визначено формат проведення зазначеного заходу.

У ходi засiдання голова райдержадмiнiстрацiї наголосив : « Це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Тому акцентую увагу на залучені до святкувань максимальної кількостi військових, учасникiв АТО та їх сімей, родин загиблих учасників АТО аби винуватці свята дійсно відчули шану та повагу до себе».

З метою патріотичного виховання було вирішено обов'язково запросити на районний захід учнівську молодь.

Не залишилось осторонь питання щодо запрошення та нагородження волонтерiв, адже сьогодні вони сприяють перемозі України і збереження її державності, не чекаючи за це винагороди.

Членами оргкомiтету було обговорено i заходи, присвяченi Дню мiсцевого самоврядування.

В ході засідання вирішено, що відзначення в районi вищезазначених урочистих заходів буде проведено 06 грудня об 11.00 год. в приміщенні районного будинку культури iм. Т. Г. Шевченка. В програму увійдуть: урочиста частина, покладання квітів,концертна програма. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора