Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коли сміється дитина – усміхається небо.

Дата: 05.12.2019 13:41
Кількість переглядів: 1321

Фото без опису   Фото без опису                                                         Наші діти – найцінніший подарунок неба. Ніщо не зрівняється з теплими і міцними обіймами дитини, що виражають любов і ніжність. Ніщо так не підіймає настрій, як гучний сміх малюка. У дитинстві всі почуття – щирі, а слова мають пряме значення. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

     3 грудня 2019 року у Скадовському районному центрі комплексної реабілітації дітей  з  інвалідністю «Надія»  відбулося справжнє свято «Ми разом створюємо дива», присвячене Міжнародному дню людей з інвалідністю, людей з особливими потребами, на яке з радісним візитом завітав і очільник району Віктор Турик. 

     У своїй промові голова районної державної адміністрації зазначив: «Я дуже щасливий  бути тут і відчувати надзвичайну атмосферу спілкування з дітьми. Наш святий обов’язок – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм свято, а завтра і завжди. Адже наші діти – це майбутнє нашої країни, яке має бути щасливим. І кожна усмішка, кожне сказане лагідне слово – це великий внесок у щасливе дитинство маленьких українців. Нехай же кожна дитина у нашій державі буде щасливою від любові, уваги та піклування дорослих і тільки тоді і ми зможемо відчути справжнє щастя!»
Очільник району наголосив, що треба віддати належне вихователям та всьому персоналу центру «Надія», які щоденно піклуються про наших дітей з особливими потребами та самовіддано організовують для вихованців різноманітні заходи, що розвивають їх і соціально адаптують. Батькам, які не зважаючи на те, що з ранку до вечора працюють, знаходять сили та можливості підтримувати своїх дітей, докладають максимум зусиль задля того, щоб їхнє життя було максимально комфортним та зручним .

     Гучні дитячі голоси, веселий сміх, забавні ігри та щасливі очі дітей оповили святкову залу. Діти дарували гостям свої пісні та вірші, свої теплі посмішки. На свято завітали і аніматори, що стало справжнім сюрпризом для дітей, які розважали їх, грали в ігри та влаштовували конкурси. На завершення свята кожна дитина отримала в подарунок пакет із солодощами. А від влади району голова районної державної адміністрації Віктор Турик та голова районної ради Олег Старенький подарували закладу сучасний телевізор, для впровадження новітніх технологій в навчально-виховний процес. 

     Радість, сміх, захоплення — це все те, що покращує стан цих дітей. І тут не треба бути спеціалістом, щоб зрозуміти це та побачити по очам , які сяють. І головне тут не те, що вони отримали подарунки. Для цих дітей надзвичайно важлива увага, яка дає їм відчуття, що вони важливі, значимі для цього світу. І  ми маємо дарувати їм такі хвилини радості. Нехай у цей день Господь обдарує своїми ласками і благословенням всіх тих, хто особливо цього потребує!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора