Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

1 грудня – День працівників прокуратури

Дата: 02.12.2019 16:26
Кількість переглядів: 315

Фото без опису   Фото без опису                               29 листопада 2019 року, напередодні професійного свята, до приміщення місцевої прокуратури завітав очільник району , щоб виконати приємну місію, а саме- привітати колектив з Днем працівників прокуратури,

Працювати в органах прокуратури- почесна місія, оскільки вона пов’язана з відповідальністю, що стосується дотримання Конституції. Дотримуватися законності та правопорядку, захищати інтереси народу і країни- саме ці обов’язки супроводжують співробітників прокуратури протягом усієї служби. Відстоювати праве діло в судах, боротися з несправедливістю, вміти володіти собою і не допускати помилок – девіз кожного  прокурора.

З привітальним словом до працівників прокуратури звернувся голова районної державної адміністрації Віктор Турик:« З нагоди професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий внесок кожного з вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку. Приємно відзначити ваше відповідальне ставлення до своїх обов’язків та вашу принциповість у вирішенні важливих державних питань. Завдяки вашій висококваліфікованій праці створюються умови щодо надійного захисту жителів району від злочинності та беззаконня, дотримання прав і свобод людини.У цей день бажаю вам мудрості, мужності й наполегливості у відстоюванні конституційних надбань українського народу. Натхнення вам та удачі в роботі, щастя і злагоди в домівках, міцного здоров’я та благополуччя!»

За ініціативність та відповідальність, сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників прокуратури очільник району нагородив грамотою голови районної державної адміністрації прокурора Новокаховської  місцевої прокуратури Козак Яну Анатоліївну.

         Бажаємо всім працівникам прокуратури міцного здоров’я, професійного зростання, довіри і поваги від людей, добробуту та благополуччя, наснаги та наполегливості в досягненні благородної мети – забезпечення панування Права і Закону в ім’я людини і зміцнення авторитету України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора