Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Обговорили організацію проведення урочистостей до Дня працівників сільського господарства

Дата: 11.11.2019 16:44
Кількість переглядів: 338

Фото без опису             Кожної осені ми вшановуємо   тих, хто, не покладаючи рук,  працює у полі,  чесною самовідданою працею  творить найдорожче – хліб. Хто  взяв на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну,  примножувати її  славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

         Тому, з метою організації та проведення в районі на належному рівні святкових заходів з нагоди Дня працівників сільського господарства, 11 листопада 2019 року під керівництвом очільника району Віктора Турика, відбулось засідання організаційного комітету. Склад оргкомітету та план заходів попередньо затверджено розпорядженням голови райдержадміністрації від 07 листопада 2019 року № 373 «Про організацію відзначення у 2019 році в районі Дня працівників сільського господарства».

Під час наради розглянуто питання щодо порядку та місця проведення святкових заходів, уточнено основні моменти організаційних та підготовчих питань, визначено відповідальних осіб. У ході обговорення було враховано всі пропозиції членів оргкомітету щодо запланованих заходів, а очільником району особливий наголос було зроблено на відзначенні  кращих працівників сільського господарства районними відзнаками .

Після обговорення  було прийнято рішення, що  районні урочисті заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства  відбудуться 15 листопада  о 11 год. у виставковій залі РБК ім. Шевченка.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до привітань на адресу  трудівників сільського господарства, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, а й людську долю. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора