Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочисте відкриття турніру з гандболу імені Сергія Заінчковського

Дата: 29.10.2019 16:32
Кількість переглядів: 415

      28 жовтня 2019 року в спортивному залі комунального закладу «Скадовська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» відбулося урочисте відкриття щорічного турніру з гандболу імені Сергія Заінчковського .

У цьому турнірі візьмуть участь команди з Миколаєва, Херсону, Білозерки та Скадовська.

Відкриття змагань почалося з параду команд - учасників. Після урочистостей та підняття прапору України, хвилиною мовчання вшанували пам’ять тренера Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури Сергія Заінчковського.

Зазначимо, що саме в м. Скадовськ розпочинав свою трудову діяльність Сергій Миколайович Заінчковський ,  в дитячо-юнацькій спортивнйй школі , де працював тренером-викладачем з гандболу та викладачем Скадовської філії вищого училища фізичної культури.  Скадовська команда під його керівництвом п'ять разів виборювала лідерство на Чемпіонаті України.

У Скадовську пам’ятають  Сергія Миколайовича Заінчковського, тут проводять змагання на його честь і користуються його досвідом у роботі.

Із щирими побажаннями перемоги до учасників турніру звернувся голова районної державної адміністрації Віктор Турик: «За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Перед початком таких важливих для вас змагань хочу побажати всім витримки та натхнення, віри в себе та власні сили!»

З 28 по 30 жовтня за медалі будуть змагатися команди Скадовської РК ДЮСШ, ДЮКФП № 5 м.Херсон, ДЮСШ «Спартак» м. Херсон, Пологівська ДЮСШ, ОДЮСШ «Спартак» м. Миколаїв, Білозерська ДЮСШ, ДЮСШ Спартак с.Камишани Херсонської обл., Скадовська філія ХВУФК.

Бажаємо учасникам турніру перемог та нових спортивних вершин у спорті!

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора