Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 жовтня 2019 року проведено засідання організаційного комітету

Дата: 28.10.2019 16:51
Кількість переглядів: 328

Фото без опису        Сьогодні, під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика, відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення урочистостей з відзначення Дня визволення України (75 років) та м. Скадовська (76 років) від фашистських загарбників.

У засіданні взяли участь представники районної державної адміністрації, міської та районної ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації, Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції ГУНП України в Херсонській області, районного сектору ГУ ДСНС України у Херсонській області, РБК імені Т.Г. Шевченка, громадськості.  

На нараді було розглянуто сценарний план заходу, в який, у ході обговорення, вносились побажання і корективи від представника районної організації ветеранів Людмили Безердян та членів оргкомітету, визначено формат проведення зазначеного заходу, уточнено час і місце проведення, а також відповідальних виконавців.

Представники оргкомітету також обговорили церемонію покладання квітів –  захід, без якого не обходиться жодна пам’ятна дата, пов’язана із захисниками України.

За результатами обговорення було вирішено провести урочистості з відзначення Дня визволення України та м. Скадовська від фашистських загарбників 29 жовтня 2019 року о 10 годині у читальній залі КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система» .

Після заходу, традиційно, пройде церемонія покладання квітів на Алеї Слави до пам’ятних знаків загиблим під час визволення України від фашистських загарбників.  Квіти пам’яті покладуть і до меморіальних дошок героям-учасникам АТО, до пам'ятників, пам'ятних знаків, місць поховань захисників України на міському кладовищі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора