Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовській дитячій школі мистецтв відзначили Міжнародний день музики

Дата: 02.10.2019 11:32
Кількість переглядів: 372

    Фото без опису                 01 жовтня 2019 року в актовій залі Скадовської дитячої школи мистецтв відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня музики. Участь у культурному заході взяли очільники міста та району, представники громадськості, учні школи мистецтв, ЗМІ.

Із словами привітань до колективу школи мистецтв звернувся голова районної державної адміністрації Віктор Турик, який подякував колективу Скадовської дитячої школи мистецтв за велику просвітницьку роботу у галузі культури та естетичного виховання дітей, цілеспрямованість і кропітку працю націлену на досягнення якісного результату у вихованні обдарованої молоді та зазначив, що це свято об’єднує всіх, хто любить цей надзвичайний вид мистецтва і присвятив їй своє життя, тих, хто пише музику і дарує її людям, хто виховує юних музикантів або просто слухає, отримуючи велику насолоду від її звуків. Міняються традиції, напрямки,  смаки, форми, але музика  завжди залишається у житті кожної людини. Її мова універсальна, а вплив безмежний. Віктор Турик побажав присутнім міцного здоров'я, родинного щастя, миру й добра, натхнення для підкорення нових творчих вершин задля подальшого збагачення духовної скарбниці українського народу.

Під час заходу відбулось відзначення провідних діячів музичного мистецтва Скадовського району. Зокрема, Почесною грамотою голови районної державної адміністрації було нагороджено Мельниченко Анну Леонідівну - завідуючу музично-теоретичним відділом комунального закладу «Скадовська дитяча школа мистецтв» та Колотило Олену Олександрівну - викладача по класу фортепіано та концертмейстра комунального закладу «Скадовська дитяча школа мистецтв».

Святковий концерт за участю викладачів та учнів Скадовської дитячої школи мистецтв подарував всім присутнім незабутні емоції та додав святкового  настрою.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора