Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Адміністративні послуги без черг – це реально!

Дата: 27.09.2019 15:48
Кількість переглядів: 520

            Чимало жителів Скадовщини змушені витрачати не мало зусиль, намагаючись отримати від органів влади необхідні довідки або інші документи. Причини тому криються у застарілих бюрократичних механізмах та неефективній організації процесу.

Щоб знизити корупційні ризики, спростити процедури отримання адміністративних послуг та надання можливості користувачам самим обирати зручні для себе дату та час в електронній черзі, в Скадовському районі відсьогодні запрацювала електронна  міні-черга.

Громадянам надано можливість через веб-сайт районної державної адміністрації здійснити онлайн-запис для отримання таких затребуваних послуг, як надання відомостей з Державного земельного кадастру,  державна реєстрація земельної ділянки, послуги з питань містобудування та архітектури та інших.

Записуватися на прийом можна на офіційних сайтах районних державних адміністрацій або на сайті облдержадміністрації  у будь-який за вибором ЦНАП.

Впровадження електронної черги дозволяє контролювати ефективність роботи ЦНАП і вживати заходів для подальшого підвищення якості обслуговування громадян, заощаджувати час суб’ктів звернень.



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора