Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З робочим візитом до Скадовська завітав заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Козир

Дата: 27.09.2019 09:26
Кількість переглядів: 364

Фото без опису   Фото без опису                24 вересня 2019 року в районній державній адміністрації під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Козира відбулася робоча нарада за участю в.о. директора Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури обласної державної адміністрації Анатолія Галамаги, очільника району Віктора Турика, заступників голови районної державної адміністрації Сергія Павленка та Михайла Бословяка, керівника апарату районної державної адміністрації Андрія Кириченка, заступника начальника відділу агропромислового розвитку та житлово-комунального господарства Сергія Шарова, заступника голови Лазурненської селищної ради Олексія Марченка та начальника філії «Скадовський райавтодор» ДП «Херсонський облавтодор» ВАТ  «ДАК «Автомобільні дороги України» Миколи Дзюби.

На порядок денний було винесено найактуальніше питання: будівництво та ремонт автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, а також вулиць і доріг комунальної власності на 2020-2023 роки.

Сергій Козир зосередив увагу на першочергових заходах у визначенні пріоритетності об’єктів ремонту автомобільних доріг загального користування з врахуванням їх виконання не лише у 2020 році, а протягом 3 років.

У Скадовському районі дуже багато ділянок доріг, які потребують ремонту, серед них : Михайлівка –Виноградово О221601, Скадовск-Каланчак О221603, Таврія-Олександрівка О221609, дорога від села Радісне до с.Петропавлівка О221608, смт Лазурне Р57, під’їзд до Озерного та ін.

У ході діалогу було прийнято спільне рішення першочергово розпочати ремонт дороги, де склалася найгірша ситуація, а це саме напрямок Скадовск-Каланчак О221603. Дорога в цьому напрямку в такому жахливому стані, особливо у негоду, що навіть швидка допомога не може дістатися таких населених пунктів як Тарасівка, Новоукраїнка та Дарівка.

Окремо учасники зустрічі обговорили питання щодо будівництва нової автомобільної дороги загального користування місцевого значення Лазурне- Приморське (Більшовик). Було розглянуто можливість включення до плану робіт на 2020-2023 роки та забезпечення фінансуванням капітального ремонту аварійного моста через Олександрівський магістральний канал по дорозі Скадовськ – Гола Пристань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора