Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі відзначили День рятівника.

Дата: 17.09.2019 17:14
Кількість переглядів: 374

Фото без опису   Фото без опису                       Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконують рятувальники , ризикуючи власним життям. Саме вони, за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибувати на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших стихій. А результат цієї роботи – сотні врятованих життів.

Отож сьогодні, 17 вересня 2019 року, у Скадовському районному будинку культури ім. Шевченка привітали цих мужніх і відважних людей з професійним святом - Днем рятівника.

У своєму вітальному слові голова районної державної адміністрації Віктор Турик  зазначив, що це свято об'єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії. «Утверджуючи добро і милосердя, ви – справжні герої наших днів – з честю виконуєте покладені на вас завдання. Спасибі вам за вірність обов'язку, постійну бойову готовність до захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них. Переконаний, що ви й надалі віддано і сумлінно служитимете обраній справі та збагачуватимете ії кращі традиції. Бажаю всім вам здоров'я, благополуччя, душевного спокою у родинах і якомога менше тривожних викликів. Нехай у наш нелегкий час Вас завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги.», - наголосив він.

За сумлінну працю, високий професіоналізм під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та пожеж, досягнення високих показників у службовій діяльності та з нагоди відзначення професійного свята — Дня рятівника кращих працівників районного сектору ГУ ДСНС України у Херсонській області нагороджено Почесними грамотами голови районної державної адміністрації :

Дерчика

Віталія Валеріановича

- капітана служби цивільного захисту, провідного інспектора Скадовського районного сектору Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Херсонській області

Засименка

Віталія Вікторовича

- старшину служби цивільного захисту, водія 19 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Херсонській області

 

Працівники будинку культури разом з  аматорами доповнили святковий настрій своїми прекрасними виступами.

Тож нехай Господь оберігає наших рятувальників від усіх негараздів, а мир і злагода панують у їхніх родинах!

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора