Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови районної державної адміністрації Віктора Турика з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України

Дата: 21.08.2019 17:34
Кількість переглядів: 1164

    Шановна  громадо! Прийміть найщиріші вітання з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім'я процвітання рідної країни. Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності. Прапор - це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. Кольори нашого національного прапора майоріли вже на стягах давньоруських земель та міст, вони переважали на козацьких полкових хоругвах. Найдорожчою коштовністю для кожного народу є державна незалежність. Про  незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ.

Хочу насамперед привітати зі святом та висловити щиру вдячність мужнім та відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу незалежність, роблять все для того, щоб ворог не пройшов далі територією України.

Випробування об’єднують український народ та роблять його сильнішим. Ми добре зрозуміли, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальний за долю своєї країни.

Бажаю Вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших починаннях і нехай мрія про краще життя окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі справи. Щиро зичу усім   злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у ваших оселях, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу. Від усього серця бажаю всім мирного неба, під яким нехай завжди майорить жовто-блакитний прапор незалежної України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора