Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовську відбудуться урочисті до Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці незалежності України

Дата: 21.08.2019 17:27
Кількість переглядів: 464

Фото без опису   День Незалежності – державне свято України, яке відзначається щороку щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою України Акта проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді. Також, 23 серпня, починаючи з 2004 року засноване та відзначається свято - День Державного Прапора України.

Ці дати втілюють в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. Національний прапор – наша гордість! В ньому наша сила, наша слава, наша гідність і впевненість в славному майбутньому України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. І сьогодні сучасні воїни-герої захищають цілісність держави під синьо-жовтими стягами! Ми вдячно схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто, нехтуючи смертю, загинув у жорстоких боях заради вільної Української держави.

Саме  ці  дати  нагадують нам про історичний шлях, який пройдений українським народом до заповітної мрії багатьох його поколінь – створення високорозвиненої, незалежної, могутньої та процвітаючої держави. Сьогодні Україна впевнено заявляє про себе на світовій арені, демонструє готовність до перетворень, до міжнародної інтеграції, до покращення рівня життя свого народу.

У рамках свята 23 серпня 2019 року о 09.30 год. на площі біля Будинку культури ім. Шевченка відбудуться урочисті заходи до Дня Державного Прапору і Скадовська громада, разом з усією Україною, урочисто підніме Державний Прапор України. 24 серпня 2019 року о 19.00 год., на Набережній, на Фестивальній площі м. Скадовська відбудуться урочисті заходи, за участю очільників міста і району та святковий концерт, присвячені загальнонародному святу – Дню  незалежності України. Пропонуємо, о 19.20 год., всім мешканцям міста та району долучитись до загальнорайонної хвилини мовчання, щоб вшанувати  пам'ять тих, хто віддав своє життя за волю, єдність та незалежність України.

Запрошуємо всіх жителів і гостей міста  взяти участь у святкуванні Дня Державного Прапора України, 28-ї річниці незалежності України та 95-ї річниці заснування Скадовського району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора