Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні оргкомітету затвердили заходи щодо святкування державних свят

Дата: 09.08.2019 13:55
Кількість переглядів: 441

Фото без опису   23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора України, а 24 серпня - головне державне свято - День Незалежності України. З метою проведення святкування на високому рівні — підготовку до цих свят розпочато заздалегідь.

Так, 8 серпня 2019 року в райдержадміністрації  відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України, 28-ї річниці незалежності України, а також 96-ї річниці заснування Скадовського району, яке провів голова районної державної адміністрації Віктор Турик.

Під час засідання очільником району було озвучено пропозиції до Плану заходів з відзначення у Скадовському районі Дня Державного Прапора, 28-ї річниці незалежності України, а також скоординовано дії відповідальних осіб за святкування, уточнено готовність проведення районного заходу на належному рівні. Також, Віктор Турик звернув увагу присутніх на залучення до святкових заходів військовослужбовців військових частин, які дислокуються на території району, учасників антитерористичної операції на сході України та учасників заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, , волонтерів, представників громадських організацій, районних служб та установ.

Отож, в ході засідання було обговорено та затверджено робочий план проведення святкових урочистостей.

У рамках свята 23 серпня 2018 року о 09.30 год. на площі біля Будинку культури ім. Шевченка відбудуться урочисті заходи до Дня Державного Прапору і Скадовська громада, разом з усією Україною, урочисто підніме Державний Прапор України. 24 серпня 2019 року о 19.00 год., на Набережній, на Фестивальній площі м. Скадовська відбудуться урочисті заходи, за участю очільників міста і району та святковий концерт, присвячені загальнонародному святу – Дню  незалежності України. Пропонуємо, о 19.20 год., всім мешканцям міста та району долучитись до загальнорайонної хвилини мовчання, щоб вшанувати  пам'ять тих, хто віддав своє життя за волю, єдність та незалежність України.

Запрошуємо всіх жителів і гостей міста  взяти участь у святкуванні Дня Державного Прапора України, 28-ї річниці незалежності України та 95-ї річниці заснування Скадовського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора