Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо херсонську молодь долучитися до Міжнародної програми «Студентська республіка»

Дата: 02.08.2019 13:16
Кількість переглядів: 384

Фото без опису       23-26 серпня за сприяння Херсонської обласної державної адміністрації у Лазурному (Херсонська обл., Скадовський р-н, СОТ «Прибрежний») відбудеться фінал XXI Студреспубліки. Найбільший в Україні відкритий майданчик для діалогу, глибокої дискусії та презентації проривних ідей збирає найактивнішу молодь і найпросунутіших експертів/ок для спільної роботи над темою «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління».

Участь у Грі беруть перемож(ни)ці регіональних Студреспублік: Студентські мер(к)и та депутат(к)и Студентських магістратів, а також ті, хто виявив бажання, пройшовши обов’язкову онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки.

Протягом 3-х днів на учасників очікує потужна оргдіяльнісна гра на тему «Суб’єкт модернізації – відповідальність Покоління», яскрава мульти-фестивальна частина. Цілих 20 різноманітних суб-фестивалів: «Студентська Мафія»«Фестиваль аматорського відео»Фото-конкурс «Спалах емоцій»«Нічна туса»«Денна туса»«Кубок КВН»«Леся-фест»«Екстер-фест» і багато інших активностей. Звісно, буде обрано «Першу Леді» й визначено кращих соціальних музикантів/ок у Music Live Awards. І все це в ігрових умовах імпровізованої держави «Студентська республіка», яка має власну конституцію, закони, органи влади, партії, валюту, територію.

Покоління Республіки збереться, щоб працювати пліч-о-пліч із найкращими експерт(к)ами-інтелектуал(к)ами, які проводитимуть факультативи та консультації. Серед яких: Сергій ДацюкАндрій ЄрмолаєвАндрій Золотарьов, Віталій Кулик, Вадим МенжулінАндрій Окарао. Антоній Рудий та ін.

Якщо ви маєте оригінальні ідеї щодо модернізації України, готові до діалогу та волонтерської роботи – Студреспубліка саме для вас. Це унікальний простір, де в особливій атмосфері, у компанії найперспективніших молодих активістів/ок у вас є можливість втілити у нашій унікальний країні свої задуми та соціальні експерименти. Інакше кажучи, у нас працює новий формат «спільного блага», заснований на соціальній солідарності.

Для участі пройдіть онлайн-реєстрацію на офіційному сайті Студреспубліки

Правила участі http://studrespublika.com/wp-content/themes/sp-new/images/sun.png
Умови участі http://studrespublika.com/wp-content/themes/sp-new/images/sun.png
Як доїхати до місця проведення http://studrespublika.com/wp-content/themes/sp-new/images/sun.png
Хто тобі може допомогти доїхати http://studrespublika.com/wp-content/themes/sp-new/images/sun.png
Рекомендована література http://studrespublika.com/wp-content/themes/sp-new/images/sun.png

Як це було у 2018р. http://studrespublika.com/wp-content/themes/sp-new/images/sun.png
Аналітика-2018 http://studrespublika.com/wp-content/themes/sp-new/images/sun.png
Аватарки й Інструкція з установлення аватарок http://studrespublika.com/wp-content/themes/sp-new/images/sun.png

За довідками та фірмовими футболками-2019 звертатися: (044) 529 13 75, office@studrespublika.com
Із питань медіа та партнерства: бренд-менеджерка Віра Андріюк (097) 883 22 26, brand-manager@studrespublika.com

* * *

Організатори: ВМГО «Студентська республіка» за оргпідтримки Міністерства освіти і науки України, підтримки Міністерства молоді та спорту України.
Партнери: Херсонська облдержадміністрація, компанія JYSK, ПрАТ «Гравітон», косметична компанія «БІОКОН», видавництво «Саміт-книга», компанія Impression, НДЛМ.
Інформаційні партнери: телеканал OTV, Стильне радіо «Перець ФМ».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора