Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолія Волошина привітали з 60-річним ювілеєм

Дата: 23.07.2019 11:28
Кількість переглядів: 752

21 липня відзначив свій 60-річний ювілей громадський діяч, директор комунального закладу «Скадовський районний будинок культури» Анатолій Іванович Волошин.

         Привітати з ювілеєм Анатолія Івановича завітав очільник району Віктор Турик :«Вітаю Вас з чудовим ювілеєм! 60 років — це не лише досвід і роки, але ще і повага, заслуги і мудрість. Бажаю Вам гармонії, добра, благополуччя, щастя, миру, достатку, надії та любові. Нехай у Вашому домі буде лад, затишок, для душі завжди вистачає радості і втіхи, близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому».

Фото без опису   За сумлінну працю, високий професійний рівень, ініціативність, відповідальність, особистий вагомий внесок у розвиток культури на Херсонщині та з нагоди відзначення 60-ти річного ювілею Віктор Ананійович вручив ювеляру грамоту голови обласної державної адміністрації.

   Зазначимо, що Анатолій Іванович на займаній посаді з 1995 року, тобто вже 24 роки очолює творчий колектив комунального закладу «Скадовський районний будинок культури ім.Т.Г.Шевченка». Загальний стаж роботи має 42 роки. Ініціатор та співзасновник фестивалів народної творчості: «Провінціалочка», «На Івана, на Купала», «Степ і воля-козацька доля» та фестивалів «Кубок Чорного моря», «Джаз над морем». Неодноразово нагороджувався грамотами, подяками, відзнаками.

Отож приєднуємося до всіх привітань та бажаємо ювіляру міцного здоров’я і щастя, творчого натхнення і душевного комфорту, вірних соратників і однодумців! Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага, у серці – світло від людської вдячності!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора