Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова обласної державної адміністрації Юрій Гусєв зустрівся з жителями Скадовського району

Дата: 22.07.2019 15:12
Кількість переглядів: 417

    Щоб дізнатися про те, які питання є найважливішими для жителів області та потребують скорішого вирішення, голова обласної державної адміністрації Юрій Гусєв протягом двох днів спілкувався з громадами районів.

    20 липня він завітав до нашого міста та в живому діалозі з представниками громади Скадовська обговорив  нагальні питання. Одним  з найболючіших питань для жителів Скадовщини – є відновлення доріг, а саме реконструкція дороги Скадовськ-Каланчак. В ході бесіди було вирішено цю тему детально обговорити під час робочої наради наступного тижня.

         На зустрічі всі бажаючі мали можливість активного спілкування, порушували важливі проблеми та шукали шляхи їх вирішення. Піднімалися такі питання як створення ОСББ, контроль за ціноутворенням, разові нагороди під час нагородження учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, створення нових робочих місць у районі та ін.

       Скадовск вважається чудовим місцем для відпочинку з дітьми і є курортом державного значення. Саме тому, значну увагу приділили питанням  екологічного стану острова Джарилгач і Джарилгацької затоки, облаштування та утримання пляжів. Активісти міста звернулися до голови облдержадміністрації з ініціативою створити дирекцію курортів.

        Очільник області акцентував увагу на вирішенні питання щодо  фінансування дошкільної освіти, аби уникнути загрози закриття дитячих навчальних закладів.

      Підводячи підсумки зустрічі, голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв наголосив, що сподівається на тісну співпрацю, на дієвий діалог та спільне вирішення проблемних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора